Referenties

Enkele van onze referenties

 • TABAKNATIE MAGAZIJN ARGOS TABAKNATIE MAGAZIJN ARGOS 13 magazijn - inspectieruimte - klimaatruimtes - burelen - appartement en polyvalente zalen
  Volledige elektrische uitrusting, camerabewaking, inbraak- en branddetectie en PLC met visualisatiescherm.
  Plaatsen hoogspanningscabine, hoofdverdeelbord en 20 verdeelborden.
 • POMPSTATION VEURNE AMBACHT POMPSTATION VEURNE AMBACHT Elektrische vernieuwing van het pompstation.
  De installatie omvat : 5 pompen van 250 kW voorzien met softstarters, 8 radarpeilmeters, 9 gemotoriseerde afsluitschuiven en een radioverbinding met peilmeterinstallatie 3 km verderop.
  Volledig PLC gestuurde automatische werking met visualisatie.
 • AUTOMATISCHE KLEP TE WIERS AUTOMATISCHE KLEP TE WIERS Elektromechanische uitrusting van een automatische stuwklep.
  Gemotoriseerde inox klep van 5m breed.
  De installatie is voorzien van 2 ultrasone peilmeters, een hoekmeting op de klep en een PLC sturing met touchscreen welke op afstand bestuurd worden met een GSM.
 • SIGNALERING BRUGGEN SIGNALERING BRUGGEN Plaatsen van scheepvaartsignalisatie en radarreflectoren op diverse bruggen van de Bovenschelde, de Leie en het afleidingskanaal van de Leie
 • POMPSTATIONS METRO BRUSSEL POMPSTATIONS METRO BRUSSEL Plaatsen van de volledige elektromechanische uitrusting voor verschillende pompstations in de Brusselse Metro.
  Iedere installatie is opgebouwd uit : 2 inox pompen met snijsysteem, leidingwerk en toebehoren in inox of HDPE, hydrostatische niveaumeting en een elektrisch bord met dubbele voeding voorzien van PLC en touchscreen.
 • MOBIELE ELECTROGEENGROEP VOOR ZELZATEBRUG MOBIELE ELECTROGEENGROEP VOOR ZELZATEBRUG Leveren van een mobiele electrogeengroep van 400 kVA geplaatst op aanhangwagen.
  Aanpassen van het elektrisch bord voor een snelle en eenvoudige aansluiting van de electrogeengroep.